Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed – rozměry 65×47 cm (kód 41886501)


Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed – rozměry 65×47 cm

Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed je skvělou volbou pro ty, kteří hledají elegantní design spojený s vysokou kvalitou. Umyvadlo má rozměry 65×47 cm (kód 41886501) a výšku 17 cm.

Elegantní design a kvalita

Umyvadlo Villeroy & Boch je představitelem moderního designu a nejvyšší kvality. Jeho tvarování a materiály jsou pečlivě vybírány tak, aby splnily požadavky nejnáročnějších zákazníků. Umyvadlo je vyrobeno z kvalitní keramiky, která zaručuje dlouhou životnost.

Rozměry

Umyvadlo s otvorem pro baterii uprostřed má šířku 65 cm, hloubku 47 cm a výšku 17 cm. Tyto rozměry jsou ideální pro standardní koupelny a poskytnou dostatek prostoru pro mytí obličeje a rukou.

Jednoduchá instalace

Umyvadlo Villeroy & Boch je snadno instalovatelné a lze jej umístit na stůl s pracovní deskou. Můžete jej také pověsit na zeď pomocí závěsů, které nejsou součástí balení.

Balení bez sifonu a baterie

Umyvadlo Villeroy & Boch je dodáváno ve standardním balení bez sifonu a baterie. Tyto doplňky si můžete zakoupit samostatně. Doporučujeme výběr kvalitní baterie, která bude dokonale ladit s designem umyvadla.

Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed

Zakoupit

Pokud se rozhodnete pro nákup umyvadla Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed, můžete si jej zakoupit na stránkách Srovnavacnabytku.cz. Na této stránce najdete kompletní informace o produktu, včetně podrobného popisu, technických parametrů a fotografie.

Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed

Závěr

Umyvadlo Villeroy & Boch s otvorem pro baterii uprostřed je kvalitní a elegantní produkt, který zaručuje dlouhou životnost a dobrou funkci. Má ideální rozměry pro standardní koupelny a skvěle se hodí do moderního interiéru. Pokud hledáte designové, kvalitní a právě tak i funkční umyvadlo, určitě sáhněte po tomto produktu.